Beacon Hill House

Family home restyled and designed

This was an amazing project to be working alongside home owners Michael and Dana. We are very pleased with the outcome and we know they are too!
It was a long process throughout the COVID lockdowns to be able to ship all the goods to their house and be able to meet up to talk through selections and finishes, but we got there!!

We started by selecting a new coat of paint for the dining room, living room and master bedroom walls.
We then chose new furniture and soft furnishings for their bedroom, rumpus room, dining room and media room; which allowed us to also display some of the quirky features of the house. We used their new dining room space to create a feature of their piano, vintage record player and some of Michaels old favourite records which we were able to get framed.

We were able to upgrade their outdoor space by adding timber slats for privacy behind their outdoor entertainment kitchen. We carried the timber feature onto the back wall of their patio and down the stairs. It was a great finish to their house extension, creating a seamless look from the backyard.

It was a pleasure working with this couple and seeing their home come together over the months.

Project Gallery